Eenakteravond 2024

Hexen van Youp van het Hek

Regie: Sanne Ruisendaal

In een hotelkamer bereiden twee dames zich voor op het huwelijksfeest van hun beider ex, die net getrouwd is met echtgenote nummer drie. Met hem hebben ze echter nog een zuur appeltje te schillen. En niet alleen met hem. Ze hebben een plannetje om gezamenlijk op dat huwelijksfeest, dat beneden hen wordt gevierd, een verrassingsoptreden te geven, waar ze de verse bruid zullen toespreken. Meedogenloos en vilein wensen ze het jonge meisje veel, heel veel succes. En ook de andere feestgangers zullen eraan moeten geloven. Maar ook onderling staan er tussen beide dames nog wel wat rekeningen open.

Een conversatie van Jibbe Willems

Regie: Colette van Dijk

Een onderonsje van twee vrouwen. “De ene” is een expert/weet alle ins en outs van het succesvol aanschaffen van items via Marktplaats. “De andere” luistert (meestal) geboeid. Het voorwerp van de aanschaf (een tweedehands man) moet e.e.a. lijdzaam aanhoren. Uiteindelijk ontdekt hij een luis op de kamerplant en dan wordt dat een nieuw onderwerp van discussie.
Droogkomisch verslag van wat een gewoon mens allemaal kan bezighouden.......

Ik droom voor het proces van Arlene Hutton

Regie: Sjef Smet

Een advocaat ondervraagt een slachtoffer van seksueel geweld. Gaandeweg komt haar wandeling door het park in een ander licht te staan, Is zij nu het slachtoffer of de verdachte? Wat ligt verborgen achter dit, ogenschijnlijk normale, kruisverhoor en wie heeft de macht?

 

Entree: €15,00

Speeldatums:

Vrijdag 18 oktober 2024, 20:15 uur

Zaterdag 19 oktober 2024, 20:15 uur

Vrijdag 25 oktober 2024, 20:15 uur

Zaterdag 26 oktober 2024, 20:15 uur

Vrijdag 1 november 2024, 20:15 uur

Zaterdag 2 november 2024, 20:15 uur

Spel: