Word lid

Schuilt er een toneelspeler in jou? Wil je graag in de huid van een ander kruipen en durf jij op de planken te staan? Dan ben je bij ons van harte welkom! Ervaring is fijn, maar niet perse noodzakelijk.
Inzet, enthousiasme, samenwerken, positiviteit en passie voor toneel zijn de sleutelwoorden.

Onder leiding van de regisseur en samen met de groep werken we toe naar mooie voorstellingen in ons theater “De Hasselbak".


Word donateur

Als donateur zijnde steunt u niet alleen onze toneelvereniging maar kunt u ook het hele jaar door voordelig genieten van onze voorstellingen. Benieuwd wat de voordelen zijn? Zie meer informatie en meld je snel aan!


Word vrijwilliger

Als vrijwilliger help je de club bij verschillende activiteiten. Van techniek draaien voor verschillende producties tot aan bardiensten binnen de club. Vind je het daarom leuk om zonder verplichtingen bij een gezellige vereniging het een en ander te doen? Geef je dan snel op als vrijwilliger bij Deo et Arti.


Word sponsor

Wij zijn onze sponsoren heel erg dankbaar. Door jullie steun kunnen wij met plezier werken aan creatieve stukken. Onze toneelvereniging biedt de volgende sponsor mogelijkheden:

  • sponsor van de vereniging
  • sponsor van een stuk
  • stuk op maat voor uw bedrijf